Szolgáltatások

ÉPÍTÉSZETI TERVEZÉS

Az A1 Építésziroda Kft. főtevékenysége az építészeti tervezés. Tapasztalt és elkötelezett csapatunk kreatív és innovatív megoldásokkal szolgál ügyfeleink számára. Az építészeti tervezés során figyelembe vesszük az egyedi igényeket, a funkcionális és esztétikai szempontokat, valamint az épített környezet harmonikus integrációját. Legyen szó lakóépületről, középületről vagy üzleti komplexumról, célunk az inspiráló és fenntartható építészeti megoldások kialakítása, amelyek hozzájárulnak az épített környezet minőségének javításához. Bízzon bennünk álmai házának vagy projektjének megtervezésében, és garantáljuk, hogy kiváló minőségű személyre szabott tervekkel szolgálunk Önnek.

GENERÁL TERVEZÉS

Az A1 Építésziroda Kft. mély szaktudással rendelkezik a generál tervezés területén is. Csapatunk elkötelezett abban, hogy a legmagasabb színvonalú és precíz terveket nyújtsa ügyfeleinek. Generál tervezési szolgáltatásunk magába foglalj az épületszerkezetek, villamosrendszerek, gépészeti rendszerek és egyéb technikai megoldások tervezését. Állandó szakértő partnereink szorosan együttműködnek az építészeti tervezőkkel, hogy a tervezési folyamat egységes és optimális legyen. Bármilyen kihívással állunk szemben, legyen az nagy léptékű épület vagy speciális műszaki megoldás, a mérnöki tervezés terén megbízhat bennünk.

BELSŐÉPÍTÉSZETI TERVEZÉS

Az A1 Építésziroda Kft. belsőépítészeti tervezési szolgáltatása kreatív és funkcionalitásra összpontosító megoldásokat kínál ügyfeleinknek. Tapasztalt belsőépítész csapatunk az ügyfél egyedi igényeire és preferenciáira építve tervezi meg a belső tereket. Célunk olyan tervezési megoldások létrehozása, amelyek optimálisan használják ki a rendelkezésre álló teret, kényelmes és esztétikus környezetet teremtenek, valamint tükrözik az ügyfél egyéni stílusát és igényeit. Legyen szó otthoni belsőépítészetről, irodáról vagy kereskedelmi egységről, szakértelmünkkel és kreativitásunkkal segítünk álmai belső tereinek megtervezésében és megvalósításában.

PROJEKT MENEDZSMENT

Egyedi igény esetén, amennyiben a beruházó nem rendelkezik saját projekt menedzsmenttel, irodánk átvállalja ezt a rendkívül fontos koordinációs feladatot. A szolgáltatás akár már a megfelelő építési terület kiválasztásához is kapcsolódhat szakértői tanácsadással, geodéziai felméréssel, talajvizsgálattal, stb. A tervezés folyamatában ilyenkor fontos szerepet kap a jól árazható generál tenderterv és költségvetés készítése. A következő szakaszban a megfelelő kivitelező kiválasztása történik tendereztetés keretében. Az ajánlatokat részletesen kiértékeljük, melyben nem csak az árképzés, de a hozzáértés és a korábbi referenciák minősége is nagy hangsúlyt kap. Ideális esetben a kivitelező kiválasztását követően, velük együttműködve dolgozzuk ki a végleges kiviteli tervet. Így a beruházó biztos lehet abban, hogy pontosan a tervben szereplő tartalom fog megvalósulni az előre egyeztetett költségkerettel. A kivitelezés alatt tervezői művezetés keretében ellenőrizzük a kivitelezést, szükség esetén műszaki ellenőrök bevonásával. Az épület megjelenése szempontjából fontos anyagbeszerzéseket is felügyeljük. A projekt zárásakor ellenőrizzük a megfelelő minőséget, illetve hibalistát készítünk a teljeskörű hibajavításhoz. A kiviteli tervtől való eltérések esetén megvalósulási tervet készítünk, melyet a projekt zárásakor átadunk az építtető részére.

BELSŐÉPÍTÉSZETI ARCULAT-TERVEZÉS

Az A1 Építésziroda Kft. belsőépítészeti arculat-tervezés szolgáltatása kiemelkedő és inspiráló belső terek megteremtését célozza. Tapasztalt belsőépítész csapatunk kreatív és funkcionális megoldásokkal segít ügyfeleinknek létrehozni egyedi és lenyűgöző belső tereket. Az arculat-tervezés során figyelembe vesszük az ügyfél stíluspreferenciáit, a funkciókat, az esztétikai szempontokat és a térhasználat optimalizálását. A szolgáltatás keretében elkészítjük folyamatosan bővülő, megújuló üzlethálózatának, illetve franchize hálózatának belsőépítészeti arculati kézikönyvét, mely alapján már gyerekjáték az új üzletek egységes megjelenését és működési sémáját biztosító tervek elkészítése, illetve a költséghatékony kivitelezés. Célunk, hogy olyan belsőépítészeti megoldásokat kínáljunk, amelyek könnyen adaptálhatóak eltérő fejlesztési környezetekben, miközben kifejezik az ügyfél egyéni stílusát és brandjét.

Kapcsolat

6 + 8 =

Elérhetőségeink

a1@a1epitesziroda.hu

+36 30 304 8944 ,
+36 30 545 9779

1112 Budapest, Rétkerülő út 20.