Bemutatkozás

Az elkötelezettségünk a kiváló minőségű tervezés és a ügyfélközpontú szolgáltatás iránt a múltban is bizonyítást nyert. Az elmúlt években számos középületet terveztünk és valósítottunk meg sikeresen. Az eredményeink között büszkén említjük a magánszemélyek számára létrehozott exkluzív épületeket és az üzleti szektor számára készített sokoldalú kereskedelmi egységeket. Munkánk során különös gondossággal és precizitással foglalkoztunk a projektek műszaki felügyeletével, így biztosítva a tervek zavartalan és magas színvonalú megvalósulását.

 Az irodánk kiemelkedő szaktudásra tett szert a fürdőlétesítmények tervezése terén is. Munkáink során egyedi és lenyűgöző tervezési megoldásokkal járultunk hozzá fürdőkomplexumok és wellness központok létrehozásához.

 Szenvedéllyel és elkötelezettséggel állunk ügyfeleink rendelkezésére, és izgalmas, előremutató projektekben várjuk a közreműködést az épített környezet terén. Legyen szó bármilyen építészeti vagy belsőépítészeti kihívásról, az A1 Építésziroda Kft. a partnere, akire számíthat.

Kapcsolat

13 + 4 =

Elérhetőségeink

a1@a1epitesziroda.hu

+36 30 304 8944 ,
+36 30 545 9779

1112 Budapest, Rétkerülő út 20.