Galéria

dunakanyar látogató központ- dömös- tervpályázat II.díj

Dömös
tervezés ideje: 2012
tervpályázat, II. díj

A létesítmény kialakításánál fontos szempont volt a gazdaságos üzemeltetés, ez által az önfenntartás alapjainak hosszú távon való megteremtése. Építészeti célunk volt, hogy a látogatóközpont a tudományos ismeretterjesztés mellett élményszerű és szórakoztató legyen, valamint biztosítsa a kellemes időtöltéshez szükséges feltételeket.  Teremtsen vonzó környezetet és szolgáljon érdekes programokkal a látogatók számára, ezáltal is népszerűsítve a Duna-Ipoly Nemzeti Parkot és a társintézeteket. Legyen karakteres és könnyen azonosítható, korszerű épület, ugyanakkor illeszkedjen a táj hagyományos építészeti formavilágához.

Kapcsolat

1 + 12 =

Elérhetőségeink

a1@a1epitesziroda.hu

+36 30 304 8944 ,
+36 30 545 9779

1112 Budapest, Rétkerülő út 20.